Wonen in de mooiste wijk van Zwolle
 

Disclaimer Partiplan B.V.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Partiplan B.V. is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via villapark-kloosterakker.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Partiplan B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Partiplan B.V. alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

 

Bezoekersregistratie

De site van villapark-kloosterakker.nl is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in villapark Kloosterakker en/of Partiplan B.V. en projectontwikkeling gerelateerde onderwerpen. Partiplan B.V. registreert algemene bezoekgegevens zoals het aantal clicks op een bepaald onderwerp en gebruikt deze gegevens uitsluitend ter verbetering van de website. Deze informatie is algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. Het beleid van Partiplan B.V. is dat deze gegevens niet gekoppeld worden aan de door u verstrekte persoonsgegevens.